What we do


 • Υπηρεσίες Στρατηγικού Σχεδιασμού


  Το Α και το Ω της επιτυχίας κάθε επικοινωνιακού προγράμματος.
  Ο στρατηγικός σχεδιασμός απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

  Απαιτεί εκτενή μελέτη και έρευνα πεδίου για την ορθή αποτύπωση μιας κατάστασης, συνολική αντίληψη του περιβάλλοντος, εμπειρία στην στοχοθεσία και στη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, καινοτομία και νέες ιδέες.

  Απαιτείται επίσης, εκτενή διαβούλευση και εναλλακτικά σενάρια.

  Και ακολούθως τοποθέτηση οργανωτικής δομής, συστήματος παρακολούθησης και αξιολόγησης.

  Μια πολύ απαιτητική υπόθεση που στην Hachi Consulting παίρνουμε πάρα πολύ σοβαρά.

 • Για εμάς η δημιουργική σύλληψη οφείλει να είναι οργανικό μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού.

  Παράγουμε την αρχική σχεδιαστική γραμμή και ταυτότητα, η οποία θα συνοδεύει όλες τις εκτελέσεις είτε αφορούν έντυπα είτε ψηφιακά μέσα είτε ακόμη και πρωτότυπες δημιουργικές εκτελέσεις και γεγονότα.

  Εκτελούμε όλες τις υπόλοιπες δημιουργικές εφαρμογές ακολουθώντας την αρχική δημιουργική γραμμή δίνοντας συνέχεια και συνεκτικότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

  Επιμένουμε στην σχεδιαστική απλότητα αλλά και στην εκφραστική δύναμη.

  Τα μηνύματα οφείλουν να μην δημιουργούν «θόρυβο» αλλά αντίθετα να είναι καθαρά και εύστοχα.

 • Στην εποχή των social media, το οπτικό υλικό παίζει ένα καθοριστικό ρόλο στην εκτέλεση ενός επικοινωνιακού προγράμματος.

  Έμπειροι επαγγελματίες εξασφαλίζουν ένα υψηλό αποτέλεσμα σε όλη την γκάμα των οπτικοποιημένων προϊόντων: από εταιρικά βίντεο, τηλεοπτικά σποτ έως και stories ελαχίστων δευτερολέπτων για τα social media.

 • Σχεδιάζουμε όλο το εύρος των εντύπων: από εταιρικά έντυπα έως και ολοκληρωμένα περιοδικά αναλόγως των αναγκών του στρατηγικού σχεδιασμού και του επικοινωνιακού προγράμματος.

  Επιδιώκουμε την καινοτομική προσέγγιση στην έντυπη επικοινωνία μας δημιουργώντας έντυπα που ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά.


 • Τα social media έχουν μπει στην καθημερινή ζωή των πολιτών και άλλαξαν το τοπίο της επικοινωνίας.

  Η ομάδα μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση τους αντιμετωπίζοντας τα, όχι ως ένα μονόδρομο μέσο επικοινωνίας αλλά ως ένα συνεχές, ζωντανό μέσο διαδραστικής ανταλλαγής μηνυμάτων και συναισθημάτων.

  Είμαστε σε συνεχή επιφυλακή γνωρίζοντας ότι το timing είναι πολύ σημαντικό στο κόσμο των social media.

  Δημιουργούμε τις κατάλληλες οπτικοποίησεις και τα τα συνοδευτικά κείμενα προσηλωμένοι στο στρατηγικό πλάνο.


 • Έχουμε πρωτότυπες ιδέες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την κοινωνική ευαισθησία, τον πολιτισμό, την συμμετοχή των πολιτών, τον εθελοντισμό.

  Έχουμε την εμπειρία να μετουσιώσουμε τις ιδέες αυτές σε ολοκληρωμένα προγράμματα.

  Δεν δημιουργούμε προγράμματα για τις εντυπώσεις.

  Μας ενδιαφέρει τα προγράμματα μας να έρχονται αντιμέτωπα με την ουσία των προβλημάτων και να αφήνουν το θετικό τους αποτύπωμα στο χώρο που εφαρμόζονται.

  Επικοινωνία και ουσία μαζί!


 • Τα πρόσωπα και οι ηγεσίες είναι αυτές που σηματοδοτούν και οριοθετούν την πολιτική επικοινωνία.

  Μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού είναι η διαχείριση της πολιτικής εικόνας του ηγέτη και της ηγετικής ομάδας.

  Στο πλαίσιο αυτό παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών από την κατάστρωση και ανάλυση ερευνών κοινής γνώμης, media training, την συγγραφή άρθρων, ομιλιών, συνεντεύξεων, την διαχείριση δημοσιότητας.

  Προσπαθούμε να δώσουμε σε μια εικόνα πραγματικές «ρίζες» και βάθος, να οδηγηθούμε σε χώρους εξωσυστημικότητας, να δώσουμε διάρκεια και ουσία στα πολιτικά πρόσωπα και στα μηνύματα τους.

  Δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω από να πούμε την αλήθεια!

  Επικοινωνία και αλήθεια, μαζί!


 • Πιστεύουμε ότι ιδιαίτερα στην εποχή της ψηφιακής εποχής ,υπάρχει η απόλυτη ανάγκη παραγωγής γεγονότων για την φυσική επαφή και δικτύωση των πολιτών.

  Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο στατιστικές και αριθμοί.

  Είναι πραγματικές οντότητες που έχουν την ανάγκη να κοινωνικοποιηθούν, να νοιώθουν, που έχουν ανάγκη την ανθρώπινη επαφή, ιδιαίτερα στις εποχές μας.

  Η εταιρία μας παρέχει πρωτότυπες και συμβατικές ιδέες για μια πλήρη γκάμα εκδηλώσεων και υποστηρίζει την υλοποίηση τους και την επικοινωνία τους.